De specialist in VvE beheer

Flex VvE Beheer is een regionale dienstverlener op het gebied van VvE beheer en is reeds jaren actief in de markt. Flex VvE Beheer is onderdeel van Flex Vastgoed en is gevestigd in Kapelle. Flex VvE Beheer heeft ruime ervaring en expertise in het beheren van alle soorten van appartementencomplexen.

De kracht van onze organisatie is de sterke focus op het technische en bouwkundige beheer van uw VVE. Wij hebben een eigen bouwkundige die regelmatig op locatie komt en het bestuur of de technische commissie de nodige ondersteuning biedt. Tevens bieden wij online een 24-uurs bereikbaarheidsservice voor storingsmeldingen of calamiteiten.

Daarnaast voeren wij vanzelfsprekend een gestructureerde en waterdichte (financiële) administratie. Onze organisatie is aangesloten bij VvE-belang. Ook maken wij gebruik van het VvE-Softwarepakket Twinq, waarmee de VvE gegevens 24/7 digitaal geraadpleegd kunnen worden.

Opstarten van nieuwe VvE´s

Naast het beheren van actieve VvE’s, heeft Flex VvE Beheer ook ruime ervaring in het opstarten van nieuwe VvE´s. Wij worden regelmatig gevraagd door notariskantoren en projectontwikkelaars om mee te kijken bij het opzetten van de splitsingsakte van nieuwe complexen. Flex VvE Beheer kan een VvE op elk niveau ondersteunen en adviseren op het gebied van administratief beheer, technisch beheer, juridische zaken en begrotingen.

VvE´s bij ons in beheer

Flex VvE Beheer beheert regionaal uiteenlopende VvE’s. De één complexer dan de ander. VvE´s bij Flex VvE Beheer in beheer zijn bijvoorbeeld Duinhof Klein Dishoek in Dishoek, Duynvilla in Domburg, Mezger Lodges in Domburg, een tweetal complexen in de wijk Rittenburg (Middelburg) en aan de President Wilsonlaan te Middelburg.

Bij VvE’s in beheer kunt u meer lezen over de diverse VvE´s die wij in beheer hebben en hoe deze ons als beheerder beoordelen.
 

Flex VvE Beheer biedt een totaalpakket van diensten aan: